ÖversättningsOffertÖversättningar till alla språk - Erfarna översättare till vassa priser
ÖversättningsOffertÖversättningar till alla språk - Erfarna översättare till vassa priser

Behöver du en offert för en översättning?

Då har du kommit rätt!

Vi hittar den bästa översättaren till det lägsta möjliga pris.

Hur är det möjligt? Det beror på att när översättare har mycket att göra, då höjer de priset. Vi har mer än 4 000 översättare i vår databas och vi hittar den översättare som passar just ditt uppdrag som inte har mycket att göra. På så sätt kan vi erbjuda lägsta möjliga pris.

Alla översättare uppfyller våra höga krav beträffande:

För en lyckad översättning måste översättaren vara insatt i ämnet, ha målspråket som modersmål och kunna källspråket flytande. Utöver det är det erfarenheten som gäller! Vi använder oss inte av språkstuderande. Våra översättare arbetar och bor i landet där målspråket talas. De kan falla tillbaka på många år av erfarenhet och er text är i säkra händer. Eftersom våra översättare också jobbar under helger och på kvällar kan vi garantera en snabb omloppstid. Snabbare är praktiskt taget omöjligt.

Om ni planerar att besöka oss ber vi er vänligen att ringa först! Begär en gratis offert: info@oversattningsoffert.se, då ser vi till att du får den vassaste offerten så fort som möjligt. Självklart behandlar vi dina dokument med största diskretion.

Översättningens pris beror på vilken typ av text det gäller, mängden text och arbetstid för översättningen.

Vi har även kontor i andra länder: England, Danmark, Tyskland, Frankrike, Irland med flera.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. ÖversättningsOffert är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.